در دیه و بیمه خودرو توسط
مقصر تشخیص داده شدم!!!!!دوست ندارم برای رضایت گرفتن با طرف مقابل صحبت کنم چون یک افغانی غیر قانونی است. سوال داشتم که پروسه به چه صورت است و چه مدت خودروی من در پارکینگ میماند؟.بیمه و گواهینامه داشتم
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
طبق ماده و ماده 21 قانون قدیم محاکم قضائی موظفند در حوادث رانندگی منجربه خسارت بدنی، بیمه نامه شخص ثالث که اصالت آن از سوی شرکت ذی ربط کتبا مورد تایید قرار گرفته است تا میزان مندرج در بیمه نامه به عنوان وثیقه قبول نمایند

و ماده ۴۹ قانون جدید بیمه شخص ثالث: مراجع قضائي مكلفند در دعاوي مربوط به حوادث رانندگي، در صورت وجود بيمه نامه معتبر و مكفي و احراز اصالت آن، صرفاً متناسب با جنبه عمومي جرم براي راننده مسبب حادثه قرار تأمين صادر كنند.

تبصره - عدم اجراي اين ماده مستوجب مجازات انتظامي درجه سه موضوع ماده ( ۱۳ )  قانون نظارت بر رفتار قضات مصوب ۱۷ / ۷ / ۱۳۹۰ براي متخلف است. بيمه مركزي مكلف است با رعايت مفاد ماده ( ۵۶ ) اين قانون اطلاعات مربوط به بيمه نامه و بيمه گذاران را به نحوي در اختيار قوه قضائيه قرار دهد كه امكان دسترسي مراجع قضائي براي بررسي اصالت بيمه نامه وجود داشته باشد

همچنین شما میتوانید قبل از تایید اصالت بنا به نظر قاضی پرونده پروانه کسب یا تضمینی مورد تایید دادگاه را بعنوان وثیقه آزادی خودرو گرو گذاشته و پس از طی مراحل قانونی (پرداخت جریمه های معوق و حق پارکینگ و...) خودرو خود را از پارکینگ بیرون بیاورید.