در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
آیا کارفرما بعد از اتمام قرار داد میتواند به بهانه دریافت خسارت از کارگر سنوات کارگر را پرداخت نکند؟؟ و آیا اعلام خسارت از کارگر بعد از پایان قرار داد وجاهت قانونی دارد؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.بعد از اعلام قطع رابطه کار ،تمام مزایای پایان کار من جمله حق سنوات به کارگر تعلق میگیرد.مرجع صالح به رسیدگی در راجع به خسارت ومیزان تعیین آن مراجع قضایی دادگستری میباشند.