در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام

استخوان کلاویکلاو چپ بعلت سقوط از ارتفاع در محل کارشکسته که بنابه تشخیص پزشک متخصص نیازبه عمل جراحی نداشت وخودش در طول درمان کج جوش خورده ودارای کمی برآمدگی میباشدونیز شانه کم عرض شده.

اینجانب از طریق بیمه مسئولیت شرکت جهت دریافت دیه اقدام نموده ام لطفا مبلغ دیه-شکستگی استخوان کلاویکلاو را بیان فرمائید.

متشکرم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

برای شما بسته به میزان جراحات و خسارات ازش تعیین خواهد شد