در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام //// بنده حدودا سه ماه پیش تصادف کردم که طرف مقابلم 100 در صد مقصر شناخته شد  و استخوان زند زیرین ساعد دستم دچار شکستگی و تعداد 3 تا حارصه در  صورت و دو حارصه در نقاط بدن و یک دامیه در دست چپم دچار شده  //// می خواستم مقدار دیه اش چه مقدار است و همچنین اگر پرونده به سال 96 گشیده بشه به دیه همان سال محاسبه می شود ////// با تشکرو سپاس
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام محاسبه دیه یا ارش بر اساس نظریه پزشکی قانونی (از لحاظ شدت صدمات و مقدار صدمات) توسط دادگاه انجام می گیرد و صرف گفتن شکستگی نقطه ای خاص نمی توان مبلغ دیه یا ارش را محاسبه کرد

اطلاعات تکمیلی در :

نرخ دیه در سال ۹۵

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم

فصل دهم – دیه دست و پا

ماده ۴۲۵ – دیه هر انگشت به عدد بندهای آن انگشت تقسیم می شودو بریدن هر بندی از انگشتهای غیر شست ثلث دیه انگشت سالم و در شست نصف دیه شست سالم است .
ماده ۴۲۶ – دیه انگشت زائد ثلث دیه انگشت اصلی است ودیه بندهای زائد ثلث دیه بند اصلی است .
ماده ۴۲۷ – دیه فلج کردن هر انگشت دو ثلث دیه انگشت سالم است و دیه قطع انگشت فلج ثلث دیه انگشت سالم است .