در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.من موقع کاری بندانگشتم رفت زیرپرس وکنده شد.موقع عمل از ارنج عضوگرفتن براپیوند.درضمن نک استخوان اون انگشتم هم شکسته.خواستم بدونم چقدرپول دیه میشه.اصلا میصرفه دنبال گیری کنم یا ن.ممنون میشم اگ راهنمائی کنیید.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام محاسبه دیه یا ارش بر اساس نظریه پزشکی قانونی (از لحاظ شدت صدمات و مقدار صدمات) توسط دادگاه انجام می گیرد و صرف گفتن شکستگی نقطه ای خاص نمی توان مبلغ دیه یا ارش را محاسبه کرد

اطلاعات تکمیلی در :

نرخ دیه در سال ۹۵

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم

فصل دهم – دیه دست و پا

ماده ۴۲۵ – دیه هر انگشت به عدد بندهای آن انگشت تقسیم می شودو بریدن هر بندی از انگشتهای غیر شست ثلث دیه انگشت سالم و در شست نصف دیه شست سالم است .
ماده ۴۲۶ – دیه انگشت زائد ثلث دیه انگشت اصلی است ودیه بندهای زائد ثلث دیه بند اصلی است .
ماده ۴۲۷ – دیه فلج کردن هر انگشت دو ثلث دیه انگشت سالم است و دیه قطع انگشت فلج ثلث دیه انگشت سالم است .