در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام خدمت شما عزیزان :
من با یه بنده خدای تصادف کردم که حدود یکسال میباشد والان حکم قاضی صادر شده که خسارت های ان در حکم بدین ترتیب میباشد تو رو خدا کمکم کنید تا بدونم حدود چقدر باید پرداخت کنم ممنون میشم؟
۱-چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی استخوان؟
۲_یک صدم از یک سوم از یک دهم دیه کامل؟
۳_نیم درصد دیه کامل؟
۴_دو صدم از یک سوم از یک دهم دیه کامل؟
۵_یک درصد دیه کامل؟
۶_نیم درصد دیه کامل؟
خیلی ممنون میشم جوابمو بدین اگر هم شماره لازم شد ۰۹۹۰۱۲۵۱۵۴۴اینم شماره من تورو خدا کمکم کنید بدونم چقدره ممنون٪
1 پاسخ
توسط (150 امتیاز)
سلام دوست عزیز

اگر در سال 95 باشد چیزی در حدود نوزده میلیون تومان است.

10.1 درصد دیه کامل در سال 95