در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام می خواستم بدونم دیه سه درصد + چهار پنجم از یک سوم از یک دوم شکستگی استخوان کف دست جمعا چقدر می شود.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

دیه که شما فرمودید میشه ۳۴ میلیون و ۳۰۰هزار تومان .اما دیه که عنوان کردید مربوط به صدمات وارده بر دست میباشد و احیانا شما یه بخشی از اون رو ننوشتید .که اگر تصحیح بفرمایید  دقیقتر مبلغ رو محاسبه و عرض میکنم