در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

پدر اینجانب خرداد سال 95 دچار سانحه تصادف منجر به جرح شد. مقصر هم راننده طرف مقابل بود.

در آن زمان دادگاه حکم اولیه ای صادر کرد و ما بخاطر خرج سنگین عملهای ایشان حدود 80 میلیون تومان از بیمه دریافت کردیم که آنموقع به ما گفته شد این مبلغ کمتر از نصف دیه نوشته شده است.

رای نهایی دادگاه چند روز پیش صادر شد که به شرح زیر است:

  • چهار درصد دیه کامل بخاظر وجود دامیه در صورت
  • یک سوم از یک دوم دیه کامله بخاطر شکستن استخوان لگن که بصورت معیوب درمان شده است
  • سه درصد دیه کامله بخاطر ارش کوتاه شدن پا
  • چهار پنجم از یک سوم از یک دوم بخاطر خرد شدن استخوان پای راست
  • چهارپنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامله بخاطر شکستن نازک نی ساق راست
  • چهارپنجم از یک پنجم از یک دوم  برای شکستگی استخوان نازک نی ساق چپ
  • هشت درصد دیه کامله بخاطر ارش های شکستگی ها
  • چهار درصد ارش بخاطر مشکل حرکتی زانوی سمت راست

نحوه محاسبه این درصد ها چگونه است؟ و چه مبلغی به ما تعلق میگیرد؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

با ارزوی سلامتی برای شما

دیه شما طبق نوشته ی  سوال شما ۱۵۳میلیون و ۳۰۰هزار تومان که خب ۸۰میلیون رو گرفتید و مابقیش روهم بعداز قطعیت رای دادگاه تا ۲۰ روز  بیمه گر موطف است به شما پرداخت کنه

اگر سوال دیگه داشتید بنده در خدمتم