در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام

شرکتی که مالکیت دولتی داره (سهام آن متعلق به دولت است) ولی نظام پرداخت حقوق مطابق با طبقه بندی مشاغل مصوب وزارت کارمیباشد ،در صورت مشکل کارگر و کارفرما باید به وزارت کار و هیئت حل اختلاف شکایت کرد و یا دیوان عدالت اداری؟

بطور کلی اگر استخدام تابع قانون استخدام کشوری نباشه ،کارگر مشمول قانون کار حساب میشه؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه استخدام شمامشمول استخدام کشوری وقوانین خاص نباشد،مشمول ق.ک است.که در حالت اول و دوم نهایتا باید در دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید.