در دیوان عدالت اداری توسط
با سلام من براي اداره اي كار ميكنم و از ساعت 7 تا دو ساعت ميزنم ولي قراردادي با من تنظيم مي نمايند كه بيمه بهم تعلق نميگيرد و به ناچار قرارداد را امضا مي نمايم ايا بعدا مي توتنم رو قرارداد اعتراض نمايم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

شما چرا نقد رو ول کردین و نسیه رو چسبیدین

برین شعبه ای که کارگاهتون تو محدوده اونجاس ، قسمت بازرسی و اطلاع بدین جریان رو و اگر نمی خواین خودتون برین ، یه نفر دیگه بره و اطلاع بده به بازرس کارگاهی

سریعا اقدام می کنن

با شکایت از کجا معلوم که درخواست شما قبول بشه