در لیست بیمه توسط
سلام و خدا قوت برای بار اوله میخام لیست بیمه رد کنم خیلی مضطربم اگه امکانش هست راهنماییم کنید سوالم اینه مدیر عامل و عضو هیئت مدیره که رفتن قرارداد کارفرمایی صنفی با بیمه بستن الان من چیکار کنم مدیر عامل و عضو هیئت مدیره رو هم تو لیست بیمه ای که دارم برای پرسنل رد میکنم این دو نفر رو هم قاطی پرسنل تو لیست بیمه شرکت رد کنم؟ یا نه چون کارفرما هستند باید جدا از پرسنل و بعنوان کارفرما رد کنم؟ (البته اینم بگم که مدیر عامل و عضو هیئت مدیره هم سهام دار شرکت هستند و  هم حقوق بگیر شرکت هستند)
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام در همان لیست ارسال می شود

کد  ۲۷۰۷۹  مدیرعامل           کد  ۱۱۰۱۵  رئیس هیئت مدیره     کد  ۲۰۰۱۰  عضو هیئت مدیره

اطلاعات تکمیلی در :

آموزش گام به گام تهیه لیست بیمه تامین اجتماعی