در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام
سال 92تصادف کردم و زیان دیده هستم  سال 94حکم قطعی برابر با 15درصد دیه کامل صادر شد و چون مقصر بیمه نداشت قرار شد صندوق دیه من رو پرداخت کنه

2تا سوال دارم
1مبلغ دقیق دیه من چند میلیون میشه ؟ آیا دیه کامل زن با  دیه کامل  فرق داره ؟
لطفا مبلغ  دیه رو برام محاسبه کنید

2 مابه تفاوت دیه چی هست؟آیا شامل حال من میشه؟

پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگذارم
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام بر اساس قانون مجازات اسلامی دیه زن و  دیه مرد با هم برابر نمی باشد ولی در قانون بیمه شخص ثالث دیه زن و مرد با هم برابر می باشد

با توجه زیان دیدن شما در حادثه رانندگی دیه شما بر اساس قانون بیمه شخص ثالث محاسبه می شود.

دیه کامل در سال 95 حدود 190 میلیون در ماه عادی و 253 میلیون در ماه حرام می باشد که 15 درصد آن  برابر است با 28.5میلیون تومان می باشد

دیه ماه حرام فقط مربوط به فوت میشود نه اعضای بدن

مابه التفاوت دیه را صندوق خسارت بدنی پرداخت می نماید ولی مقصر باید هزینه را به صندوق بر گرداند

اطلاعات تکمیلی در :

دیه یوم الادا یعنی چه ؟

دیه خانم ها چند است

برای محاسبه دقیق مقدار دیه توسط کارشناس دیه و دریافت دیه پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ استفاده کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی می تونید بر روی لینک زیر کلیک کنید