در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

مبلغ نرخ دیه زن در سال 97 چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

نرخ دیه برای سال 97 ، 231 میلیون تومان برای ماه های غیر حرام، و 308 میلیون تومان برای ماه های حرام می باشد

دیه در صورتیکه در اثر تصادفات رانندگی با توجه به ماده 10 قانون بیمه شخص ثالث بدون لحاظ جنسیت می بایست توسط شرکت بیمه پرداخت شود.

ماده ۱۰  قانون بیمه شخص ثالث

بیمه گر مکلف است در ایفاء تعهدات مندرج در این قانون خسارت وارده به زیان دیدگان را بدون لحاظ جنسیت و دین تا سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت کند. مراجع قضائی موظفند در انشای حکم پرداخت دیه، مبلغ مازاد بر دیه موضوع این ماده را به عنوان بیمه حوادث درج کنند.

برای محاسبه دقیق مقدار دیه توسط کارشناس دیه پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ استفاده کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی می تونید بر روی لینک زیر کلیک کنید