در دیه و بیمه خودرو توسط (22,650 امتیاز)
سلام

نرخ دیه برای سال ۱۴۰۱ چقدر است؟ آیا نسبت به سال 1400 افزایش داشته است ؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

بهترین پاسخ

دیه سال 1401، ۶۰۰ میلیون تومان برای ماه های عادی و ۸۰۰ میلیون تومان برای ماه های حرام می باشد.

توضیح اینکه فقط  در تصادفات رانندگی میزان دیه برای مرد و زن یکسان محاسبه میگردد و دیه زن در موضوعات کیفری و ضرب و شتم نصف مرد می باشد.

ماه های حرام: محرم، رجب، ذی القعده و ذی الحجه

برای اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات نرخ دیه اعضای بدن در سال 1401 به لینک زیر مراجعه کید:

جدول ارش و دیه