در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

خیلی ممنون که پاسخ اول من رو دادید. و اما سوال دوم اینکه ما بامراجعه به بیمه آسیا شعبه سبزوار رفتیم و به ما گفتن که فقط یه دیه کامل که مبلغ ۱۹۰ میلیون هست به شما تعلق میگیره و خبری از یه سوم دیه کامل علاوه بر آن خبری نیست. آیا این یک نوع تخلف در امر پرداخت دیه از سوی بیمه آسیا نیست ؟ لازم به ذکراست که سقف پرداخت خسارت فوتی در بیمه آسیا مبلغ ۲۵۵ میلیون درنظر گرفته شده ولی تا الان که منکر آن یک سوم اضافه دیه شده اند.ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا راهی هست که بشه اون یک سوم اضافه دیه رو مطالبه کرد و از بیمه گرفت ؟

سقف پرداخت دیه فوتی از سوی بیمه تا چه میزان هست

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتی که تصادف و فوت هردو در ماه های حرام باشند بیمه موظف است تا سقف تعهدات خود دیه را پرداخت کند

و در ارتباط با پرونده شما از انجایی که سقف تعهدات بیمه۲۵۳ ملیون هست و مادر شما هم در  ماه حرام فوت کرده و دیه در ماه حرام ۲۵۳ ملیون هست

بیمه گر موظف است تمام خسارات را به شما پرداخت نماید

در صورت عدم پرداخت شما میتوانید اول از طریق  سامانه طرح شکایات بیمه مرکزی از نمایندگی مربوط شکایت کنید

و در مرحله دوم با تنظیم دادخواست از بیمه مربوط شکایت  کنید و تمام دیه خود رو دریافت کنید

مشاوره  و پیگیری حقوقی دیه تصادفات