در بیمه بیکاری توسط
من از صاحب کارم به خاطر ندادن همه حق و حقوقم شکایت کردم چون روزهای تعطیل و ایام مرخصی را از حقوقم کم کرده و حالا او میخواهد مرا اخراج کند در صورتی که اخراج کند بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟ هییت حل اختلاف میگوید به هیچ عنوان بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد برچه اساس این حرف را میزند ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.سوال شما بدون ارائه مدارک و مستندات قابلیت پاسخگویی ندارد.