در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام بنده از هییت تشخیص حکم بازگشت به کار و مبلغ را گرفتم اما کارفرما نه تنها بنده را به سر کار راه نمیده مبلغ تعیین شده در رای را هم نمیده و با کارفرما که تماس گرفتم میگه برای من زیاد مبلغ دادند و میگه میخواد روز اخر اعتراض بذاره و بهم گفته این کار حدود یک سال طول میکشه حال با توجه به رای هییت تشخیص و نداشتن مدارک ایا رای هییت حل اختلاف برمیگرده و حق بنده ضایع شه و چه مدت طول میکشه که پروندم به نتیجه برسه؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام
 در خصوص سوالتان باید عرض کنم اگر ادامه رونده پرونده نیز با اطاله دادرسی طی گردد اما اگر محق به اخذ رای بازگشت به کار گردید تمام مدت تعلیق شما در رای نهای محاسبه و در تعهد پرداخت کارفرما میباشد