در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (180 امتیاز)
سلام
رای هییت تشخیص بازگشت به کار و مبلغ دادند که کارفرما نه راهم میده سر کار نه مبلغ تعیین شده را میده و میگه اعتراض میخام بذارم اونم روزا اخر تا کار من عقب بیفته و میگه یکسال طول میکشه حال سوال من اینه که رای هییت حل اختلاف میتونه با رای الان هییت تشخیص فرق کنه و حق من ضایع شه و چقدر زمان بره؟ و اگه راهم نداد سر کار تکلیف بیمه بیکاریم چی میشه 7 ماهه سرگردونم،
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر رای حل اختلاف رای تشخیص رو تایید کنه مدت زمان تاتاریخ رسیدگی برای شما حق السعی و ایام تعلیق رو هم محاسبه میکنن و جای نگرانی نمیباشد

رای بازگشت به کار مشمول بیمه بیکاری نمیباشد مگر خودتان در حل اختلاف درخواست تسویه نمایید

بهتر است در زمان رسیدگی نسبت به محاسبه تازمان رسیدگی درخواست و اعلام نمایید تسویه نیز محاسبه شود تا بیمه شما تا زمان رسیدگی نیز پرداخت شود