در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (180 امتیاز)
نمایش از نو توسط
کارفرما روی رای هییت تشخیص اعتراض گذاشته حال او طی دو سال هم حقوق بهم کم داده هم سنوات و خیلی چیزا دیگه .... و از من نه امضا داره نه قرارداد حقوق را به کارت میریخت حال سوال من اینه که رای حل اختلاف که صادر شه ایا راهی هست که بازم اعتراض بذاره و کار من عقب بیفته و ایا رای قطعی است یا باید اجرا شود یا بازم قابل اعتراضه
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.دادنامه هیات تشخیص ظرف مدت 15روز از تاریخ ابلاغ برای طرفین قابل اعتراض میباشد.ولی بعد از صدور دادنامه هیات حل اختلاف ،رای قطعی ولازم الاجرا میباشد.