در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
من 8 سال هست در فروشگاهی کار میکنم صاحب کار من روزهای تعطیل و ایام مرخصی همه این هشت سال را از حقوق من کم کرده است به اداره کار شکایت کردم هییت حل اختلاف میگوید نمیتوانیم به سالهای قبل ورود کنیم و شما چون هشت سال کار کردی پس به وضع موجود راضی بودی و به میل و اراده خودت کار کردی باید همان موقع شکایت میکردی ایا این حرف و این حکم صحیح است ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر دلایل ومستندات در خصوص موارد مطرح شده راداشته باشید این حق برای شما محفوظ میباشد

 براساس ماده 87 آیین دادرسی کار ارایه دلایل بعهده خواهان میباشد

آرای صادره براساس قوانین ودستورالعملها صادر میگردد واگر حقی از شما ضایع گردیده با تنظیم لایحه به دیوان عدالت اداری میتوانید احقاق حق نمایید