در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده به مدت 4 سال کار در یک فروشگاه و میریت آن .آیا با نداشتن سابقه بیمه و قرار داد ، با شهادت افراد معتبر قادر به گرفتن حق و حقوق هستم ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام ادله اثبات دعوی در هیاتهای حل اختلاف وزارت کار شامی سه دسته می باشد:1-اقرار هریک از طرفین2-اسناد و مدارک 3-امارات. امارات شامل بازرسی تحقیقی از محل و گزارش کارشناسی است.