دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در سوابق بیمه توسط
من بیمه تامین اجتماعی دارم وقتی از یک شرکت به شرکت دیگه میرم ممکنه 1 ماه یا دوماه بیمه نداشته باشم چطوری میتونم این بیمه رو پرداخت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در صورت داشتن شرایط لازم می تونید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

در غیر اینصورت می توانید برای بیمه اختیاری تامین اجتماعی اقدام نمایید

اطلاعات تکمیلی در‌:

شرایط بیمه بیکاری

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری