در سوابق بیمه توسط
بنده 45 سال سن و 15 سال سابقه کار دارم آیا میتوانم با پرداخت بیمه اختیاری سوابق بیمه خودم را تکمیل کنم ؟ و با 20 سال بازنشسته شوم ؟ یا حتما باید برای بازنشستگی 30 سال تمام را حق بیمه پرداخت کنم؟

من جایی خواندم که میتوان با پرداخت بیمه اختیاری (26%) بر مبنای حقوق دریافتی ، بیمه رو ادامه داد و هر دو سال یک بار هم 10% به پایه حقوق اضافه و حق بیمه رو براساس آن پرداخت کرد. اگر امکان دارد در این خصوص توضیح بفرمایید. ضمنا چه تفاوتی با 18% مشاغل آزاد دارد؟

با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بله شما می توانید سوابق بیمه ای خود را با بیمه اختیاری تکمیلی نمایید تا سن و شرایط لازم برای بازنشستگی را بدست آورید

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط بازنشستگی