در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
باسلام و احترام
نزویک 9سال سابقه بیمه از شرکتی را داشتم در حال حاضر از اون شرکت بیرون آمدم و در سالن زیبایی مشغول کار شدم .
سوال بنده از کارشناس محترم این است که برای ادامه سابقه بیمه از سالن به صورت اجباری مبلغ 335هزار تومان حق بیمه است ولی اگه اختیاری بیمه را رد کنم 270تومان می باشدتفاوت در چیست و من کدام را انجام دهم .
باتشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بر اساس قانون شما باید از طریق بیمه اجباری بیمه شوید در غیر اینصورت کارفرما تخلف کرده و مشمول جریمه می شود.

تفاوت بیمه اختیاری و بیمه اجباری تامین اجتماعی در چیست ؟

اطلاعات تکمیلی در :

جریمه عدم ارسال لیست و جریمه تاخیر در ارسال لیست ‎بیمه تامین اجتماعی چگونه است ؟