در سازمان تامین اجتماعی توسط
آیا شعب می‌توانند به ادعای اشتغال کارکنان بنیاد امور مهاجرین جنگ تحمیلی سابق مربوط به قبل از تاریخ شمول ٦٧/٣/١ رادر قالب دستور اداری ٥٠٠٠/٥٣٩ مورخ ٨٨/٦/٢١ رسیدگی نمایند ؟
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)
سلام باتوجه به اینکه پذیرش سوابق گذشته افراد مدعی اشتغال در نهاد  مذکور براساس دادنامه شماره ٦٧٨مورخ ٨٦/٨/٨ هیات عمومی دیوان عدالت اداری منوط به طرح موضوع در شعب دیوان عدالت اداری و صدور رای ازسوی مرجع مذکور می باشد، لذا طرح ادعای افراد موصوف در کمیته های سامان سوابق موضوع دستور اداری یادشده فاقد موضوعیت می‌باشد. بدیهی است درخصوص سوابق بعداز تاریخ شمول منعی وجود ندارد.