در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 آیا مراجع حل اختلاف مقرر در قانون کار می توانند به شکایات اشخاص که بر اساس مقررات قانون کار در واحد های کار و امور اجتماعی اشتغال بکار دارند رسیدگی نمایند ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

با توجه به صلاحیت عام مراجع حل اختلاف موضوع فصل نهم قانون کار که در چهارچوب اختیارات و وظایف قانونی خود، جدا از مسیولیت‌ های اداری و انجام وظایف سازمانی ادارات کار، صلاحیت رسیدگی به هر گونه اختلاف بین کارگر و کارفرما را در اجرای ماده 157 قانون کار خواهند داشت، لذا رسیدگی به شکایت کارگران مشمول قانون کار شاغل در وزارت کار و یا ادارات کار نیز از موارد رسیدگی به اختلاف کارگری و کارفرمایی تلقی و در اجرای مراتب فوق در صلاحیت هیأت‌ های تشخیص‌ و حل اختلاف می باشد.