در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام .من هم اکنون حدود نیم سال است بیمه بدون درمان زنان خانه دار هستم و قبلا چهار سال بطور نیمه وقت در جایی کار کرده ام که هر سال چهار ماه بیمه دارم .ایا ان بیمه های قبلی به بیمه ای که اکنون هستم متصل میشود .؟؟؟هدف من گرفتن مستمری در اینده است ایا با بیمه ای  که اکنون هستم امکان دارد .؟و اینکه برای کاهش هزینه بیمه ام میخواهم از طریق فنی حرفه ای اقدام کنم .از ابتدای رشته طراحی نقاشی .ایا اموزشگاه ازاد یا اموزشگاه فنی حرفه ای ؟باید ازمون ادواری داده تا مدرک مهارت در نقاشی بگیرم برای بیمه؟دوره دارد یا نه؟هیچ اطلاعاتی ندارم  از نت هم چیزی متوجه نشدم .شرمنده طولانی نوشتم .سپاس از وقتی که میگذارید.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام سوابق بیمه اجباری ( کارگاهی )  و بیمه مشاغل آزاد (بیمه زنان خانه دار یا بیمه هنرمندان یا بیمه قالی بافی ) قابل تجمیع است و در صورت داشتن شرایط سنی می توانید درخواست بازنشستگی دهید

برای ثبت نام در بیمه هنرمندان و یا قالی بافی می توانید به لینک های زیر مراجعه نمایید

شرايط داشتن بيمه هنرمندان چیه

شرایط بازنشستگی