در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام .من خودمو بیمه زنان خانه دار کردم ایا بعد 15 سال پرداخت که سنم میشه 40 سال  میتونم بازنشسته شم وبه من حقوق پرداخت میشه؟حقوق چند روزه؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام بیمه زنان خانه دار از مجموعه بیمه های اختیاری بیمه تامین اجتماعی می باشد و تا سن 55 سالگی نمی توانید بازنشسته شوید مگر با داشتن 30 سال پرداخت حق بیمه می توانید در سن 50 سالگی و بالاتر درخواست بازنشستگی کنید