در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام
من الان کارمند رسمی هستم. 16 سال سابقه بیمه خدمات کشوری . تامین اجتماعی دارم و 40 ساله هستم. تصمیم دارم از کارم خارج شوم. ایا با ادامه دادن بیمه ام از یک شرکت خصوصی می توانم با بیست سال سابقه و سن 42 سال بازنشستگی بگیرم.
لطفا سوالم را جواب دهید. با وجود تنوع سوالها نتوانستم پاسخم را بگیرم.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بله در صورت استخدام در شرکت جدید می توانید سوابق بیمه ای خود را ادامه دهید ولی در صورتی که قانون استخدامی حا حاضر شما مشمول قانون کار بوده می توانید با 20 سال و 42 سال سن بازنشسته شوید

  • زنان بیمه شده مشمول قانون کار با ۲۰ سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه و ۴۲ سال سن با ۲۰ روز حقوق می توانند بازنشسته شوند.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی