در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.میخواستم بدونم اگه مقصر حادثه اعتبار گواهی نامه ش تموم شده باشه اما ماشین بیمه داشته باشه،بیمه خسارت رو پرداخت میکنه؟خسارت فقط مالی باشد./چقدر طول میکشد تا خسارت پرداخت شود؟
ماشین از پشت به یک ماشین دیگه زده و افسر گفت نیاز به کروکی نیست.
ممنون میشم از راهنماییتون.
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

حسارت قابل پرداخت می باشد ولی باید جهت تمدید گواهینامه خود اقدام فرمائید ، درصورتی که خسارت زیرمبلغ 63/335/000 ریال باشد بدون کروکی قابل پرداخت می باشد ، البته منوط بر تائید کارشناس خسارت بیمه و حدود 10 الی 15 روز کار نهایتا در صورت تکمیل بودن پرونده در تمامی شرکت ها خسارت پرداخت می گردد.