در دیه و بیمه خودرو توسط
اگر موتور با ماشین تصادف کند و گواهی نامه نداشته باشد و مقصر هم باشد ایا خسارت بدنی مانند نقص عضو را به موتور می دهند ????
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

چنانچه راننده مقصربیمه نامه معتبر داشته باشد اما گواهینامه نداشته باشد از محل بیمه نامه خسارات وارده پرداخت شده و سپس شرکت بیمه به قائم مقامی زیاندیده به مراجع قضایی مراجعه و با شکاریت از راننده مقصر بخشی یا تمام مبلغ را مسترد می نماید طبق ماده 6 قانون بیمه شخص ثالث