در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام . خودرو سمند بنده دارای بیمه بدنه می باشد . تصادف با سگ ولگرد باعث شد که به علت برخورد رادیاتور با تسمه دینام ، تسمه دینام ماشین ریش ریش شود و زیر تسمه تایم رفته و باعث شود موتور ماشین معیوب شود آیا بیمه بدنه خسارت موتور را پرداخت می نماید ؟ اگر پرداخت این خسارت شامل بیمه بدنه نمی شود علت چیست ؟ با تشکر
2 پاسخ
توسط (8,730 امتیاز)
با سلام در صورتیکه گزارش پلیس موضوع را تایید کند شما میتوانید از بیمه بدنه خسارت بگیرید.