در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام خسته نباشید
با احترام
این جانب حق بیمه ۱۸ ماه سابقه سربازی را پرداخت کرده ام و همجنین ۱۸ ماه مستمری بیکاری دریافت کرده ام با توجه به اینکه من ۶۵ سال دارم ایا میتوانم با داشتن ۷ سال سابقه پرداخت حق بیمه توسط شرکتی که کار میکردم. خودم را به عنوان خویش فرما بیمه بکنم؟ چون که ۷سال با ۱.۵ سال سربازی و ۱.۵ سال دوره بیکاری با مستمری ۱۰ سال میشود و با داشتن ۱۰ سال سابقه پرداخت بیمه شرایط سنی برای بیمه خویش فرما حذف میشود. ممنونم از راهنماییتان
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

بله باداشتن 10 سال سابقه از بررسی شرایط سنی معاف می شین و می تونین با عقد قرارداد بیمه اختیاری و مشاغل آزاد بشین