در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
خانم من 6 ماه بیمه قالیبافی و 2ماه بیمه زنان خانه دار  پرداخت کرده و ان را قطع کرده و الان 52 سال سن دارد ایا می تواند مجددا بیمه زنان خانه دار شود
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام خیر ایشان به دلیل مصوبه هیت مدیره محترم مورخ 24/12/94حداکثر سن پذیرش برای مردان وزنان را 50سال تعیین کرده وچنانچه بیش از 50سال باشند باید براساس سابقه بررسی شود یعنی دو سال ایشان اضافه دارنداما اگر دو سال سابقه داشتند میتوانستن با داشتن دو سال سابقه مجدد قرار داد ببندن