در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام اگر خانمی 46سال سن داشته باشد بدون سابقه قبلی بیمه.آیا میتواند بیمه زنان خانه دار شود ؟با چه مبلغی؟وچه شرایط بازنشستگی؟
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام حداکثر سن برای پذیرش درخواست و عقد قرارداد ۴۵ سال است که در غیر این صورت متقاضی می بایست ۲ برابر مازاد سنی مقرر دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان بیمه تأمین اجتماعی باشد

در ضمینه بازنشستگی و پرداخت حق بیمه نیز بسته به قرارداد شما با تامین اجتماعی متفاوت می باشد

در ضمن بیمه زنان خانه دار جزو بیمه های اختیاری مشاغل آزاد می باشد

اطلاعات بیشتر در:

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی