در لیست بیمه توسط
با سلام، با توجه به عنوان سوال آیا تشخیص متعارف بودن یا غیر متعارف بودن افزایش حقوق را جهت محاسبه مستمری بازنشستگی با کل دریافتی سنجیده میشود یا فقط با آیتم حقوق و دستمزد نسبت به حقوق سال قبل سنجیده میشود؟ چون امکان داره که در یک ماه اضافه کار و حق ماموریت بیشتر در نظر گرفته شده باشه ولی در یک ماه دیگر آیتم های اضافه کار و حق ماموریت کمتری باشد.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
ملاک محاسبه برای متعارف یا نامتعارف، میزان حقوق و دستمزد مبنا یا پایه مورد نظر میباشد.