در بازنشستگی و مستمری توسط
20سال خدمت و52 سال سن خانم می توان 10سال بیمه باقی مانده را خرید و بازنشسته شد(مستمری بگیر تأمین اجتماعی)
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام تنها سابقه قابل خریداری برای خانم ها عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال جهت بازنشستگی با  سن 55 سال مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

شما می توانید به وسیله بیمه اختیاری سوابق باقی مانده تا 30 سال سابقه را پرداخت نمایید و بازنشسته شوید

در ضمن زنان بیمه شده مشمول قانون کار با ۲۰ سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه و ۴۲ سال سن با ۲۰ روز حقوق می توانند بازنشسته شوند.

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی