در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام
من ۲۶ سالمه و حسابدار شرکت خصوصی بودم که از طریق اون شرکت ۴ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و به دلیل ترک اشتغالم و خانه دار شدنم دو سال هست که بیمه ندارم اگر بخوام بصورت آزاد خودمو بیمه کنم و البته صرفا بیمه برای بازنشستگی نه درمانی باید چکار کنم؟
بیمه عمر بهتر است یا تامین اجتماعی؟
اگر بیمه عمر بهتره کدوم شرکت بهتره؟
و اگر بخوام دوسال گذشته رو هم بیمه کنم باید چکار کنم؟
با تشکر
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

هر دو انها خوب هستند ولي مسئله اي كه به همه پيشنهاد ميديم اينه كه چون بيمه عمر دفترچه درماني ندارد بهتر است كنار بيمه عمر حالا يا تامين اجتماعي يا بيمه سلامت داشته باشيد.

براي بازنشستگي بيمه عمر بهتر است چون نسبت به تامين اجتماعي مقدار حق بيمه اي كه براي بازنشستگي شما كنار گذاشته مي شود بيشتر است.

و همچنين چون كاركرد تامين اجتماعي بدين صورت است كه نيروي جوان بايد كار كند تا به مسن ها حقوق دهند، در دوره سني دهه ٦٠ و ٧٠ كه پيك جمعيت جوان بود. در ٢٠ سال اينده هم پيك افراد مسن و كمبود نيروي جوان خواهد بود كه تامين اجتماعي را با مشكل بسيار بزرگي روبرو خواهد كرد.

در بين بيمه هاي عمر هم شركت پاسارگاد بيشترين اقبال عمومي و بيشترين پوشش را دارد.

پيشنهاد ميشه با چند مشاور از شركت هاي مختلف در رابطه با بيمه عمر مشورت كنيد تا بتونيد راحتتر انتخاب كنيد.