در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام
 بنده و همسرم از سال 88 بیمه عمر پاسارگاد داریم الان به دلیل اینکه وضع مالیم خوب شده میخام قراردادمو تغییر بدم ولی انگارجدیدا دیگه نمیتونم قراردادمو تغییر بدم مبلغ عمرمو اضاف کنم یا درصد بیمه رو افزایش بدم میخام یک یا دو شرکت دیگه بیمه عمر داشته باشم که مثل پاسارگاد زیره قراردادش نزنه واقعا حیفم به این همه سال میاد وگرنه بازخریدش میکردم.
دوستان بدون توضیحات فقط اسم شرکت به من بدید که هم از نظر پوشش ها و هم نظر سود یه چیز متعادل میخام خواهشن فقط اسم شرکت وقت اینکه شرکتهارو برم و تحقیقات کنم ندارم . با تشکر فراوان.
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود بهتون تبر یک میگم برای آینده نگریتون البته بیمه پاسارگاد یکی از برندهای خوب در صنعت بیمه است و قابلیت تعدیل در بیمه نامه را دارد حتمأ از
نمایندتون علت را بپرسید تا سؤتفاهم برطرف بشه،
برای خرید یک بیمه نامه عمر جدید در نظر داشته باشید مثل قبلی چند سال اول بخش بیمه ای پررنگتر از سرمایه گذاری است مگر با حذف کلیه پوششهای بیمه ای تا زودتر به سود دهی برسید،و من پیشنهاد میکنم ب پاسارگاد را ثابت نگه دارد و بعد بیمه دیگری خریداری کنید.
برای انتخاب شرکت بیمه به سطح توانگری و عمل کرد سالهای گذشته اش دقت کنید
مشاور شما افتخار بیمه سامان