در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام
یکی از بستگان حدود 20 سال سابقع تامین اجتماعی داشته و به علت کهولت سن و بیماری قلبی درگذشتند
ایشان در این مدت بیمه تکمیلی بودند و از حقوق مستمری ایشان حق بیمه تکمیلی کسر میشد
ایشان بیمه آتیه سازان بودن
سوال بنده الان اینه که بابت فوت ایشان مبلغی از جانب بیمه تکمیلیشان به وراث داده میشه؟ مانند حق کفن و دفن یا خیر؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام حتما به کانون بازنشستگی مراجعه کنین

اونجور که به ما اطلاع دادن تا سقف 3 میلیون پرداخت می کنن

وقتی که برای بازنشسته بیمه تکمیلی صادر می شه در کنار اون باهاش بیمه عمر هم قرارداد می بندن
که مثلا تو آذربایجان شرقی بیمه تکمیلی از طریق بیمه آتیه سازان هستش و عمر با بیمه ایران
که بیمه عمر در زمان فوت حدود 3 میلیون پرداخت می کنه