در بیمه درمان تکمیلی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

می خواستم بدونم پوشش ها ، شرایط و قیمت بیمه درمان تکمیلی آتیه سازان حافظ برای بازنشسته و مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی چطوری هست؟ خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای اطلاع از جزییات قرارداد بازنشستگان تامین اجتماعی،لطفا به کانون بازنشستگان شهر خودتان مراجعه نمایید.

قرارداد بازنشستگان این سازمان،در تاریخ ۹۶/۰۸/۳۰ به پایان میرسد.

و شما باید از ابتدای آبان ماه نسبت به مراجعه به کانونهای بازنشستگان مراجعه و برای اطلاع از شرایط پوششها و نیز نرخ حق بیمه قرارداد جدید اطلاعات خود را تکمیل فرمایید.