در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

بیمه آتیه سازان حافظ، بیمه درمان تکمیلی برای مستمری بگیران تامین اجتماعی دارد. می خواستم بدونم، آیا بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ شامل بیمه شدگان فعلی تامین اجتماعی که هنوز بازنشسته یا مستمری بگیر نشده اند هم می شود ؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

خیر فعلا قرارداد انفرادی ندارد ولی یکی از شرکتهای فعال در زمینه ارایه خدمات درمان تکمیلی در حال عقد قرارداد میباشد

که از ابتدای شهریورماه در صورت تایید فعالیت خود را شروع خواهد کرد