در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
آیا بیمه آتیه سازان حافظ هزینه ای برای کفن و دفن پرداخت می کند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شرکت آتیه سازان(نه بیمه آتیه سازان) فقط مختص قراردادهای بیمه های درمان تکمیلی بوده و به هیچ عنوان بیمه های تجاری را تحت پوشش خود ندارد.

اگر بازنشسته تامین اجتماعی و یا سازمان بازنشستگی هستین میتونین به شعبه تامین اجتماعی که از آن حقوق دریافت میکنین یا سازمان بازنشستگی مراجعه و با ارایه آخرین فیش حقوق،گواهی دفن و یا شناسنامه ابطال شده فرد متوفی نسبت به درخواست غرامت فوت بیمه شده اصلی اقدام نمایید.

با تجدید احترام