در دیه و بیمه خودرو توسط
میخواستم بدونم اگر شرکت بیمه بعد از پانزده روزی که دادگاه مشخص میکنه واسه پرداخت دیه پرداخت نکند آیا جریمه میخورد؟؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

جواب آقای امانی، کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه:

سلام .درصورتی که بیمه نامه بعد از بیست و نهم خرداد 95 باشد و همچنین حادثه بعد این تاریخ باشد و پرونده تکمیل شده باشد .خسارت میبایست طی پانزده روز پرداخت گردد در غیر اینصورت مشمول جریمه میباشد