در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با درود و وقت به خیر...

بنده هم سوال مشابهی در مورد جریمه دیرکرد در پرداخت خسارت جانی بیمه داشتم...

در پرونده ای که خانواده من دارند از زمان تکمیل پرونده تا پرداخت خسارت از شرکت بیمه حدود 5ماه طول کشیده است.

  • تاریخ حادثه:93/03/18
  • تاریخ تکمیل پرونده : 1396/05/07
  • تاریخ پرداخت خسارت : 1397/10/19

با این شرایط به این پرونده جریمه دیرکرد برمبنای نیم در هزار مبلغ خسارت تعلق میگیره؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

با سپاس....

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترمتون دارم .

مطابق ماده ۶۴ قانون بیمه ثالث مصوب ۹۵ بیمه نامه های صادره مشمول قوانین زمان صدور هستند و متاسفانه حادثه شما مشمول قانون بیمه ثالث ۹۵ نمیشود.

اما امیدوارم که دیه جراحات تون رو به مبلغ دیه ۹۶ دریافت کرده باشید یا به عبارت دیگه دیه تون رو به سوقیه یوم الادا دریافت کرده باشید