در بازنشستگی و مستمری توسط
با عرض سلام و خسته نباشید.. بنده بازنشسته ایران خودرو هستم.بیمه برایم پنج سال اخر را  برای تعیین حقوق مستمری  محاسبه کرده در صورتی که افزایش حقوق ما طی احکام قانونی و ناشی از طبقه بندی مشاغل بوده است حال چگونه و به کجا باید داد خواست دهم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

پیشنهاد میگردد با تنظیم لایحه وتقدیم ان به دیوان عدالت اداری مورد فوق را پیگیری بفرمایید اگر شرکت دارای طرح بود وافزایش به طبع ارتقا شغل صورت پذیرفته باشد این مسله مورد وثق دیوان قرار میگیرد و الزام به محاسبه بر اساس تبصره ماده 76 قانون تامین اجتماعی برای شعبه توسط دیوان صادر میگردد