در بازنشستگی و مستمری توسط
با  عرض سلام  و خسته نباشید  ,اینجانب بعد ۲۵سال سابقه کار در شرکت ایران خودرو و لحاظ شدن در مشاغل  زیان اور بازنشست شدم.در دو سال گذشته با اجرای طبقه بندی مشاغل افزایش حقوق داشته ایم.حال با بازنشست  شدن بیمه ۵سال اخر را برای تعیین حقوق  در نظر  گرفته است  و حقوق  بنده به نصف  تقلیل یافته استدر حالی که افزایش حقوق  ناشی از اجرای طبقه بندی مشاغل  بوده است.حال ایراد کار از کجاست ایا شرکت ایران خودرو  مقصر است ؟ بنده چه اقداماتی میتوانم انجام دهم  ؟ ایا حق اعتراض دارم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.معیار محاسبه  جهت تعیین مبلغ بازنشستگی میانگین 2سال آخر میباشد.وچنانچه این افزایش طی احکام قانونی باشد،باز هم ملاک دو سال آخرمیباشد.