در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (210 امتیاز)
با سلام

قصد پیوستن به فروش بیمه عمر را دارم

دانشجوی مهندسی فناوری اطلاعات ساکن اندیشه

به نظر دوستان کدام بیمه مراجعه کنم برای گرفتن کد و فروش بیمه عمر و چه درصدی به بنده میدهند و چه ضمانتی هست که پرداخت بشه؟

با تشکر

@AMAKEN
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود"
دوست عزیز نرخ کارمزد از طرف بیمه مرکزی مشخص میشه
و تقریبا توی همه شرکتها برابر هستش
شما بجای اینکه در فکر گرفتن درصد بیشتری برای کارمزد هستید ، سعی کنید نمایندگی شرکتی رو بگیرید که بتونه نیاز مشتری رو برآورده کنه و پوشش های خوب داشته باشه
سطح توانگری بالایی داشته بشه و از لحاظ وجهه بین مردم عامه پسند باشه
مدیران موفق داشته باشه
نرخ سود دهیش در سالهای گذشته چشمگیر باشه
خدمات پس از صدور راحتی برای مشتری داشته باشه

مزایای بیشتری رو برای  مشتری های بیمه عمر ارائه بده