در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (150 امتیاز)
باسلام خدمت دوستان گرامی.
سوال بنده اینه که که آیا تو بیمه ،شبکه سازی هم وجود داره؟

اگه جواب مثبت باشه اسم شرکت بیمه ای که این امکان رو فراهم کرده برا بازاریاباش بگید.
سوال دومم اینکه پورسانتی که از فروش بیمه نامه عمر عاید بازاریاب میشه چقدره؟(چند درصده؟)
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

در تكميل صحبت همكارم، شبكه فروش بيمه پاسارگاد طبق ايين نامه ٥٤ بيمه مركزي هستش و اصلا نتورك نيست.

اگر منظورتون نتورك و جذب زيرمجموعه، طبق بخش نامه بيمه مركزي هر بيمه اي كه مبادرت به فروش بيمه از طريق نتورك كند، هم ممنوع الفروش مي شود و هم اشخاص درگيره اين موضوع جريمه مقدي ميشن