در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام
اینجانب توسط کامیونت ازپهلو درب باک ضربه خورده واژگون وبا امبولانس به بیمارستان رفتم ـپس ازدوروز ازبیمارستان مرخص بمدت یک ماه استراحت استعلاجی دادن مقصر متواری شده بنده چکار میتوانم بکنم
باسپاس
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

چنانچه شماره پلاک طرف مقصر را دارید از طریق مراجع قضایی شکایت کرده اگر مراجع قضایی موفق به یافتن وی شدند که دیه شما از محل بیمه نامه وی تامین میشود

اگر نه شما میتوانید دیه خود را از صندوق تامین خسارات بدنی بیمه مرکزی بگیرید و صندوق به قائم مقامی از شما هر زمان راننده مقصر را پیدا کرد خسارت را از ایشان پس میگیرد